Gunn-Vivians blogg

Gunn-Vivians blogg

Om bloggen

Mine viktigste politiske kampsaker har lenge vært helse og miljø, og da særlig helsespørsmål rundt rusbehandling og psykiatri, og miljøspørsmål knyttet til samferdsel. Det kommer nok denne bloggen til å bære preg av.

Stem liberalt, stem Venstre!

AnnetPosted by Gunn-Vivian Eide Sun, September 13, 2009 21:40:43
Ja, da er valgkampen mer eller mindre over. Det har vært utrolig inspirerende å få delta i denne spennende valgkampen som kandidat. Har lært fantastisk mye, har møtt kjempemange hyggelige menneker på facebook, blogg, møter,valgbod, stands og bussstopp.

Håper bare at alle dere som er positive til Venstre - dere som prioriterer både miljø, kunnskap og velferd - også stemmer Venstre nå på valgdagen! Stem på en grønn-blå regjering med sentrum og Høyre, uten FrP og Siv Jensen. Med et sterkt Venstre blir dette en flott og styringsdyktig regjering, som kan styre med vekslende flertall på begge sider. Venstre er partiet for dere som er opptatt av miljø og velferd, men som samtidig ønker å gi bedre kår for næringslivet. Vi trenger et grønt og kunnskapsbasert næringsliv for å løse fremtidens utfordringer med klimakrise og eldrebølge. Og enten jeg blir representant eller vara på Stortinget, lover jeg å stå på for mine hjertesaker; bybane til hele Bergen, 4 timers reisetid med tog til Oslo, satsing på psykiatri og mer penger og nye tanker for en mer verdig rusomsorg!

Ellers vil jeg bare understreke at Venstres valgvake på Nøsteboden er åpen for alle, ikke bare medlemmer av Venstre. Jeg kommer til å være der fra ca kl 19 på mandag. Hvis du ikke har vært på Nøsteboden før, finner du den ved å gå til Sentralbadet, deretter ned Komediebakken og rett frem over Nøstegaten, så til venstre før gangbroen over til Hurtigruteterminalen. Gå langs Nye Sydnes sjøbad, og du går rett på Nøsteboden. Kommer du med bil, kan det være lurt å parkere i Klostergarasjen. Ring meg på 924 17 256 hvis du ikke finner frem. Håper så mange som mulig vil være med å følge opptellingen sammen med oss i Hordaland og Bergen Venstre. Det blir spennende, men veldig gøy! Godt valg!

Hilsen Gunn-Vivian, sliten og opptimistisk :-)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.